am-LAB
Széchenyi 2020

Ember-robot együttműködési alkalmazások

Digitális technológiai gyártóhely audit

Szenzor és 3D nyomtatás integráció

am-LAB, MINT A DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK LABORATÓRIUMA

Az am-LAB egy olyan szolgáltatási központ, amely a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával és bemutatásával foglalkozik. A kulcsfontosságú ügyfelekkel szorosan együttműködve intelligens végfelhasználói termékek kifejlesztésére törekszik. Az am-LAB egy olyan technológiai transzfer spin-off vállalkozás, amely több mint egy évtizedes üzleti-fejlesztési tapasztalatokon alapul.

am-LAB a szervezet

Szakképzett és motivált, multidiszciplináris tudással rendelkező csapat amely közgazdászok, mérnököt, orvosok, értékesítési és nemzetközi projektmenedzserek együttműködésén alapul.
Kiterjedt szakértői csoport nemzetközi háttérrel.
A legmodernebb tudás - az egész életen át tartó tanulást preferáló munkatársak releváns ipari ágazatokból.

A 4S KONCEPCIÓNK

OKOS CSAPAT

Ez egy multidiszciplináris tudományos csapat, mérnöki, közgazdasági és orvosi háttérrel. Alkalmazott fizika, szenzortechnika, modellezés és az IKT képviseli az alapvető technikai kompetenciákat, míg az adatok elemzése és vizualizációja, projekttervezése, ROI számítások az üzleti perspektívákat. Az egészségügyi szektort érintő fejlesztési folyamatainkat nagy tapasztalattal rendelkező orvosok felügyelik.

OKOS ESZKÖZÖK

Az am-LAB a vezető adalékanyag-gyártási technológiákat folyamatosan figyelemmel kíséri, ezzel lehetővé téve a fókuszterületek legújabb fejlesztéseinek alkalmazását. Polimer nyomtatók, szenzoros megoldások, együttműködő robot, AGV és HD szkennelés képviselik a stratégiai területeket és témákat a regionális szereplők célzott oktatásában.

OKOS MEGOLDÁS

A szenzortechnikai alkalmazások, a polimer nyomtatási integráció, az intelligens termelési technológiák erős kölcsönhatása biztosítja a csapat által kínált termékek és szolgáltatások intelligens jellegét.

OKOS PARTNEREK

Ahhoz, hogy naprakész tecnológiákat tudjunk alkalmazni, szükség van a világ vezető gyártóival való együttmőködésre. Az USA-beli, ázsiai és vezető európai gyártóktudományos partnerek által mind üzleti kapcsolatokban vannak.

A TUDÁSKÖZPONTUNK

A csapat tagjai 34 Közép-Kelet Európai szereplővel közösen vesznek rész az Oxford Egyetem PricewaterhouseCoopers képzésein a Digital Innovation Hub program keretében.

12 éves vállalati audit tapasztalat a Pannon Gazdasági Hálózat spin-off vállalkozásaként.

Jenleg is élő kapcsolat 150 magyar, nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozással, annak érdekében, hogy segítséget nyújtsunk számukra a digitalizáció korában.

Tanulási folyamat az L4MS kezdeményezésben - a kísérleti digitális képzés indul - részletek hamarosan.

Tanulási folyamat több mint 50 európai uniós finanszírozású projekten keresztül.

VÍZIÓ

A komplex tudás átalakítása intelligens termékekké

A komplex tudás átalakítását intelligens termékekké a legfrissebb digitális technológia alkalmazásval kívánjuk megvalósítani, hogy pénzügyileg, társadalmilag és technikailag is fenntartható értéket hozzunk létre a gyártó szektor számára.

A Csapat

Barta Balázs

Ügyvezető

Joós Attila

Projekt Koordinátor

Tolner Ferenc

Termelési és
Innovációs Menedzser

Magyarfalvi Márton

Termelési és
Innovációs Menedzser

Mátyás Péter

Villamosmérnök és
Innovációs Menedzser

Váthy Balázs

Robotikai Technikus

Haraszti Patrik

Robotikai Technikus

Bakó Evelyn

Minőségirányítási Menedzser

Horváth Dóra

Projekt Asszisztens

Bíró Flóra

Irodai Asszisztens

KAPCSOLAT/ KERESSEN FEL MINKET

110 Km

Bécs

120 Km

Győr

150 Km

Pozsony

220 Km

Budapest

Szombathely, Magyarország

Zanati út 32-36

H-9700

 

+36 (30) 330 2112

info@am-lab.hu

www.am-lab.hu

A küldéshez húzza balról jobbra.